Így szól az Úr…: Mikor fogsz már végre megalázkodni előttem? (2Móz 10,3a)

Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek. (Jak 4,7)

DÖK - Diákönkormányzat

Iskolánk Diákönkörmányzata 2018. szeptemberében megtartotta alakuló gyűlését, ahol az osztályok 2-2 képviselője megválasztotta az idei év vezetőségét.

Elnök Takó Liliána (12.A), helyettesei  Terhes Anna (12.C) és Gyekiczki Fanni (11.A)  osztályos tanulók lettek.

Összeállítottuk a DÖK éves munkatervét, mely az idei tanévben hagyománnyá vált gólyatábor megszervezésével kezdődött. A végzős diákok már itt megismerkedhettek iskolánk új tanulóival, és egy vidám játékos délelőttöt rendeztek számukra. Emellett ebben a tanévben is sok program szervezésében vesz részt a DÖK, mint például a Gyíkavató október végén, majd a Suli Mikulás látogat el hozzánk decemberben. Idei évvel változik a Diáknap is: tavasszal a végzős osztályok mérik össze kreativitásukat, erejüket és ügyességüket, de idén utoljára, mivel az érettségi előtt már inkább a tanulásra szeretnének koncentrálni. Ezért idén még egy diáknap lesz a tanév végén, ahol hagyományt teremtve a 11-dikes évfolyam is megküzd az iskola kulcsáért és diákigazgatói címért.

Gyűléseinkre várjuk az osztályképviselőket, érdeklődőket és mindazokat, akiknek bármilyen jó ötletük van iskola diákéletével kapcsolatban.

 

DÖK vezetősége

 

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen