Örök szövetséget kötök veletek… (Ézs 55,3c)

A békesség Istene pedig, aki az örök szövetség vére által kihozta a halottak közül a mi Urunkat, Jézust, a juhok nagy pásztorát, tegyen készségessé titeket minden jóra, akaratának teljesítésére, és munkálja bennünk azt, ami kedves őelőtte… (Zsid 13,20–21)

Szülői értekezlet (2020.09.15.)

A  kialakult  járványügyi  helyzet  miatt  levélben  tájékoztatjuk  a  Kedves  Szülőket  a  tanévvel kapcsolatos tudnivalókról.

A tanév helyi rendje

A  tanév  rendjét  az  emberi  erőforrások  miniszterének  27/2020.  (VIII.  11.)  EMMI  rendelete  a 2020/2021. tanév rendjéről határozza meg.

Ennek alapján:

A 2020/2021. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2020. szeptember 1. (kedd) és utolsó tanítási napja 2021. június 15. (kedd).

Tanítási napok száma 178

Első félév vége: 2021. január 22. (péntek)

A középiskola befejező évfolyamán az utolsó tanítási nap: 2021. április 30. (péntek)

Bővebben ...

Tanévnyitó levél a szülőknek (2020.08.31.)

Kedves Szülők!


Magyarországon az EMMI határozata szerint szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt, így iskolánkban is a tantermi oktatási rend szerint kezdjük a tanévet. A tanulók egészségének védelme érdekében követjük a javasolt járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásokat, amelyek a következők:
- Az intézményben alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítást végeztünk el, és ezt folyamatosan szinten tartjuk. A fertőtlenítő takarítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kézzel gyakran érintett felületek (ilyenek a padok, asztalok, székek, az ajtó-, ablakkilincsek, korlátok, villany- és egyéb kapcsolók, informatikai eszközök, billentyűzet, monitor, egér, egérpad, mosdók csaptelepei, WC lehúzók, stb.), valamint a padló és a mosható falfelületek vírusölő hatású szerrel fertőtlenítésre kerüljenek.
- A gimnáziumot kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Bővebben ...

Kompetenciamérés

 

Tisztelt Szülők! Gyermekük 2013. május 29-én kompetenciamérésen vesz részt. Ezen a napon tanítás nincs. 7:30-ra kell az iskolába érkezni. A mérés 13 óráig tart, utána hazamennek a tanulók. 

Bővebben ...

Szülőknek a Taninformról

 

Tisztelt Szülők!

 

Elkészültek a szülői fiókok. Minden szülő a megadott e-mail címre megkapta a belépési azonosítót.

Bővebben ...

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen