„Meddig tart ez, Uram? Végképp megfeledkeztél rólam? Meddig rejted el orcádat előlem?” (Zsolt 13,2)

„Jézus hangosan felkiáltott: […] Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engem?” (Mt 27,46)

Ifjúsági bajnok, NBII- es felnőtt bronzérmesek a Vajdás kézilabdás lányok

A Magyar Kézilabda Szövetség Országos Bajnokságában ifjúsági III. korosztályban, pontveszteség nélkül, 100 %- os teljesítménnyel megnyerte a bajnokságot a Szarvasi NKK kézilabda csapata, melynek több jelenlegi és tavaly végzett Vajdás diák is a tagja volt.

A felnőtt NBII- es csapat szintén az Országos Bajnokság Dél-kelti régiójában az előkelő III. helyet szerezte meg, hosszú évek óta ismét érmet hozva a városnak és az iskolának.

A pandémia miatt az elmúlt két évben megrendezett csonka bajnokságban sajnos nem hirdetett eredményt a kézilabda szövetség, megfosztva így játékosainkat két kiharcolt aranyéremtől. Szerencsére a 2021/22- es bajnokságot már nem zavarta semmilyen külső körülmény, a lányok átvehették hibátlan teljesítményükért a bajnoki aranyat.

A lányok heti öt edzéssel készültek augusztus óta, nagyon sok munka, lemondás eredménye ez a siker, melyért hatalmas dicséret illeti őket és edzőiket. A gimnázium vezetése és testnevelő – edzője is segítette a klub munkáját, hiszen Fonád Zoltán heti két alkalommal reggeli erőnléti edzéseket vezetett számukra.

Gratulálunk az ifjúsági csapat valamennyi játékosának!

A győztes csapat tagjai: Majoros Flóra (12.B), Jani Kata (12.A), Závoda Kata (10.C), Száva Fanni (11.B), Pusztai Liza (9.C), Szikszai Anna és Tóth Sára (10.B), Szpisjak Bianka (9. B), Terhes Flóra (10.C).

Az előző tanévben végzett játékosok: Nyerges Adél, Tasgyik Vanessza.

Városunk legmagasabb osztályban szereplő felnőtt labdás csapata a III. helyen zárta a bajnokságot, mely szintén hatalmas siker. Meghatározó játékosa volt a csapatnak Majoros Flóra 12. B – s tanuló, aki a felnőtt és az ifjúsági góllövő listán is a nagyon előkelő 4. helyén végzett. Szorgalma, hozzáállása, edzésmunkája a fiatalabb korú játékosok számára is példaértékű. Tehetséges játékos, aki a jövőben magasabb szinten szeretne kézilabdázni.

Az NBII- es felnőtt csapat tagjai: Majoros Flóra, Nyerges Adél, Tasgyik Vanessza, Závoda Kata, Jani Kata, Száva Fanni.

Majorosné Kasik Gabriella, a SZNKK elnöke

 

  • BML_4738
  • BML_4747
  • KMR51000
  • KMR51021

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen