Ha a jót elfogadtuk Istentől, a rosszat is el kell fogadnunk. (Jób 2,10)

Jézus így imádkozott: Atyám, ha akarod, vedd el tőlem ezt a poharat; mindazáltal ne az én akaratom legyen meg, hanem a tied. (Lk 22,42)

Sziporkáztunk a hétvégén

Április utolsó hétvégéjén két nagyon szép versenyeredmény született a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban.

Budapesten került megrendezésre a Sziporka Országos Egyenletmegoldó verseny döntője. A verseny során három online forduló után kerülnek behívásra a legjobb eredményt elérő tanulók. Iskolánkat a 11. évfolyamosok mezőnyében Seregélyes Viktória 11.C osztályos tanuló képviselte. Az eredményhirdetéskor az is kiderült, hogy nagy sikerrel, hiszen kategóriájában első helyen végzett. Felkészítő tanára Kituljak Eszter.

Ugyanezen a napon készült csapatunk az Országos Katasztrófavédelmi verseny döntőjére. A tavalyi év után idén is megnyerték a megyei döntőt, és az idén az országos versenyen is dobogóra állhattak, hiszen a nagyon előkelő 2. helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Kalmár Vanda, Bata Luca, Egri Gergő, Oncsik János és Fazekas Tamás. Valamennyien a békésszentandrási Hunyadi János Katolikus Általános Iskolából érkeztek a gimnáziumba. Köszönjük a versenyre való felkészítésüket Gere Éva tanárnőnek.


  • 1
  • 2

 

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen