Ha a jót elfogadtuk Istentől, a rosszat is el kell fogadnunk. (Jób 2,10)

Jézus így imádkozott: Atyám, ha akarod, vedd el tőlem ezt a poharat; mindazáltal ne az én akaratom legyen meg, hanem a tied. (Lk 22,42)

Bronzérem a megyei döntőn futsalban

A Székely Kupa elhódítása után újabb sikereket értek el a futsalos fiúk. December 13-án, Szarvason rendezték a diákolimpia megyei elődöntőjét, ahonnan 100%-os mérleggel jutottunk a megyei döntőbe, magunk mögé utasítva városunk másik középiskolájának, a Székely Mihály Intézménynek, a békéscsabai Széchenyi István Szakgimnáziumnak és a gyomaendrődi Szent Gellért Gimnáziumnak csapatait. A megye öt legjobb csapatának részvételével megrendezett döntőre hat nappal később került sor a megyeszékhelyen található Evangélikus Sportcsarnokban. Az orosházi Táncsics Mihály Gimnázium elleni döntetlennel kezdtük a napot, amit két győzelem követett a békéscsabai Zwack József Szakgimnázium és a gyulai Göndöcs Benedek Középiskola csapatai ellen. A döntőnek is beillő utolsó mérkőzésen az országos döntőbe jutás volt a tét, de sajnos az egész nap kimagasló teljesítményt nyújtó házigazdáktól elszenvedtük idei első vereségünket, szoros meccsen 3-2-re kaptunk ki a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnáziumtól, akiknek sok sikert kívánunk a februári országos döntőhöz! Az ezüstérem sorsáról büntetőrúgások döntöttek, ebben a műfajban az orosházi fiúk bizonyultak jobbnak, így végül a harmadik helyen zártuk a napot. 
 
A csapat minden tagjának gratulálunk az idei eredményekhez!
 
A Vajda 2018/19-es futsal csapata: Takó Levente (10.B), Kiri Máté (10.C), Borbély Dávid (11.B), Rohony Márk (11.C), Olasz István (12.A), Domján Balázs (12.B), Szappanos Ármin, Szebegyinszki Robin, Uhljar Gergő, Virág Bence (12.C)
edző: Bencsik Péter

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen