A nyomorúság kohójában próbára tettelek. (Ézs 48,10b)

Boldogok vagytok, amikor gyűlölnek titeket az emberek, és amikor kiközösítenek, gyaláznak benneteket, és kitörlik neveteket mint gonosz nevet, az Emberfiáért. Örüljetek azon a napon, és ujjongjatok! Íme, nagy a ti jutalmatok a mennyben... (Lk 6,22–23)

Tudnivalók az osztályozóvizsgára jelentkezésről

A Vajda Péter Evangélikus Gimnázium pedagógiai programjának 3.12.2. pontja szerint az osztályozóvizsgát a tanév során 3 alkalommal (január 2-31., április 15-30. és június 1-20. közötti időszakban) szervezünk. A múlt tanévben a kialakult rendkívüli helyzet miatt augusztusban is volt osztályozóvizsga, de ez idén nem lehetséges, augusztus 21-31. között csak javítóvizsga letételére van lehetőség. Mivel a 2020. tavaszi vizsgaidőszakban törölték az előrehozott érettségi vizsgára jelentkező tanulókat, ezért kapta meg az őszi vizsgaszervezés jogát intézményünk. Erre idén nálunk valószínűleg nem lesz lehetőség, aki ősszel szeretne előrehozott vizsgára jelentkezni, annak egy másik intézményben kell ezt megtennie. 

Az osztályozóvizsga időpontja: 2021. április 20. 13 óra

Lebonyolítás: személyes megjelenéssel, a járványügyi szabályok szigorú betartásával.

Jelentkezési határidő: 2021. április 12.

Előzetes jelentkezés módja: a mellékelt jelentkezési lap kitöltése, aláírása és elektronikus formában visszaküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Nyitvatartási időben az iskola portáján is elérhető a jelentkezési lap, melyet kitöltve ugyanott le lehet adni.

Jelentkezés előtt mindenki egyeztessen a szaktanárával!

A vizsga megkezdésének feltétele, hogy a tanuló a papíralapú jelentkezési lapot (idegen nyelv tantárgy esetén a szülői nyilatkozatot is) visszajuttassa az iskolába, legkésőbb a vizsga napján.

 

Osztályozó vizsga nyilatkozat

Osztályozó vizsga jelentkezési lap

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen