Örök szövetséget kötök veletek… (Ézs 55,3c)

A békesség Istene pedig, aki az örök szövetség vére által kihozta a halottak közül a mi Urunkat, Jézust, a juhok nagy pásztorát, tegyen készségessé titeket minden jóra, akaratának teljesítésére, és munkálja bennünk azt, ami kedves őelőtte… (Zsid 13,20–21)

Kiss Marci nyerte az Év BISEL Fotósa pályázatot

Kiss Márton nevével már találkozhattunk a tavasszal megtartott Diós Kristóf Természetfotó pályázaton, ahol majd minden kategóriában eredményesen szerepelt. A 11.A osztályos tanuló ezúttal a folyók élővilágához kapcsolódó képeivel nyűgözte le a szakembereket. Mivel az október 1-jén a Mezőgazdasági Múzeumban tartott díjátadóra csak a dobogós fotók készítőit hívták meg, már ekkor büszkék lehettünk tanítványunkra. A múzeum vezetőségének megnyitó beszéde után Potyó Imre, magyar természetfotós, a zsűri elnöke összegezte a beadott pályaműveket. Több mint 100 pályázótól közel 330 kép érkezett be, melyek közül 7 darabot tartottak kiállításra érdemesnek.

A zsűri elmondása szerint az első két helyezett között nagy csata zajlott, és végül Marci Nagy fogás című képe diadalmaskodott, melyen egy fattyúszerkő éppen egy nagy darab fészekanyagot kap ki a vízből a mezőtúri Berettyónál. Gratulálunk! 

Marci díjnyertes képei még megtekinthetők a Szarvasi Járási Hivatal földszintjén.

 

 

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen