Legyenek láthatóvá tetteid szolgáidon, és méltóságod fiaikon! (Zsolt 90,16)

Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem gyűjtenek, és a ti mennyei Atyátok táplálja őket. Nem vagytok-e ti értékesebbek azoknál? (Mt 6,26)

Két Vajdás kitüntetett a Szarvas Város Baráti Körének Red & Black bálján

2019. február 23-án 37. alkalommal rendezte meg Szarvas Város Baráti Köre éves farsangi bálját, ahol megjutalmazza azokat a tehetséges szarvasiakat, akik valamilyen területen kimagasló teljesítményt nyújtottak. Az idén 19 jelölés érkezett, és hatan kapták meg a kimagasló munkájukért járó kitüntetést.

Nagyon büszkék lehetünk, mert a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium két tanulója, Oborzil Anna és Jelen Ákos is részesült a Baráti kör elismerésében. Anna és Ákos kimagasló tanulmányi munkájukért és kiemelkedő sporttevékenységükért „Szarvasért” emléklapot kaptak.

Mindketten iskolánk 12.A osztályos tanulói. A négy év során nagy szorgalommal végezték iskolai feladataikat, és mindig példamutató magatartásúak voltak. Tanulmányaik mellett mindketten zenélnek, és középfokú nyelvvizsgát is szereztek.

A kötelező feladatok mellett számos tanulmányi és egyéb versenyeken képviselték iskolánkat, a várost és Magyarországot.

Legnagyobb sikereiket a sárkányhajózás terén érték el. Mindketten tagjai a korosztályos Magyar Sárkányhajó Válogatottnak, a Digi Sport csatornán mindketten elnyerték a Hét Hőse címet.

Szívből gratulálunk Annának és Ákosnak és további sikeres tanulmányokat és sporteredményeket kívánunk.

MT

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen